over mij

Mijn naam is Jorien den Besten, welkom bij Leuk van Jorien. Sinds 2009 maak ik originele kinderkamer inrichting in mijn eigen thuisatelier.                            Alles is handgemaakt naar eigen ontwerp. ( Bijna ) alle artikelen worden op bestelling gemaakt en zo zijn er een hoop dingen aan te passen of te veranderen naar jou wens en smaak .

Na een opleiding aan de modevakopleiding en daarna het Nimeto reclame en presentatietechnieken ben ik, na aantal banen binnen de styling en presentatie,  mijn eigen bedrijf leuk van Jorien gestart. Het uitgangspunt is om een leuke originele een betaalbare collectie neer te zetten met een heel herkenbare 'Jorien' uitstraling, vandaar de naam Leuk van Jorien.

Bij leuk van Jorien kun je terecht voor: hangende lampen, en kleine kapjes voor staande voet en wandarmaturen. Alles wordt door mij handgemaakt. Je kunt een keuze maken uit een uitgebreide collectie lampen of deze kunnen geheel naar eigen wens samengesteld worden middels een keuzemenu. Naast de lampen, sierkussens,schilderijen en naamslingers is er van sommige series ook bijpassende beddengoed verkrijgbaar. Het betreft o.a.ledikantlakentjes,aankleedkussenhoezen en overtrekjes

veel shopplezier

groetjes Jorien.

 

 

 

© 2009 - 2019 Leuk van Jorien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel