verzendkosten

         Alle prijzen voor de aangeboden artikelen zijn exclusief verzendkosten.

alle artikelen worden met de grootste zorg voor u ingepakt zodat alles mooi bij u thuis aan komt!!

Leuk van Jorien verstuurt alles met POST NL

logopostnl.jpg

verzendkosten:

Brievenbus:

kleinere artikelen worden via reguliere brievenbuspost verzonden, daarvoor gelden uiteraard andere tarieven. hiervoor geld maximum afmeting van 38x26,5x3,2 cm met een maximum gewicht van 2kg. Er word per bestelling gekeken naar de beste (goedkoopste ) manier van verzenden.

Alle kleine brievenenveloppen ongeacht gewicht € 2,19

brievenbusdoosjes/pakketjes  € 4,25

 

paketten Nederland

Voor alle lampenkappen en kussens geldt dat ze standaard als  pakket worden verstuurd!!

€ 7,25 per pakket voor leveringen binnen Nederland, voor pakket met gewicht tot 10 kg.

€ 13,25 per pakket voor leveringen binnen Nederland voor pakket met gewicht tot 30 kg.

maximale afmeting van pakket 100x50x50 cm, dat houd ook in dat er meerdere artikelen in 1 pakket verstuurd kunnen worden. Het verzendtarief word dan achteraf voor u aangepast. Het systeem rekend nl automatisch alles op het gewicht per artikel uit.

U kunt tevens voor € 1,75 meerprijs uw pakket aangetekend/verzekerd laten versturen. Uw pakket is dan verzekerd tegen diefstal en/of verlies.

 

paketten buitenland:

Voor verzenden naar het buitenland gelden andere verzendkosten: voor België zijn de verzendkosten voor pakket t/m 2 KG € 15,50. ( gewicht van 1 lampenkap en pendel) rest komt in hogere tariefgroep. Voor pakket t/m 5 KG betaald u € 22,00. Dit betekend dat uw pakket verzekerd word verzonden.

NB: het adres dat u opgeeft is exact het adres waar het pakket naar toe verzonden word. De frankeercomputer corrigeerd het adres in het buitenland niet wanneer deze fout of niet compleet is.Leuk van Jorien is niet verantwoordelijk voor fout opgegeven adressen waarbij het pakket retour komt Om het pakket eventueel opnieuw te verzenden zijn de kosten voor de koper.

Leuk van Jorien verzend alleen onder deze voorwaarden. wilt u toch een andere manier van verzenden dan zijn de risico`s voor de koper.

 

© 2009 - 2019 Leuk van Jorien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel